• <<<ZEMAS CENAS KATRU DIENU >>><<< Mēs varam nosūtīt pasūtījumu uz adresi, izmantojot ātrpiegādi ar kurjeru vai uz pasta nodaļu, kā arī Latvijas pasta pakomātā vai Circle K Latvia DUS >>><<< Atbildēsim uz visiem jautājumiem (WhatsApp 29696737) >>><<< LABAKAS CENAS KATRU DIENU >>><<< BANKU MAKSĀJUMU KARTES NEPIEŅEMAM >>>

Skaits : 0

Cena : 0,00 €

ĒRTI:

Lūdzu rakstiet mums uz WhatsApp, vai izmantojiet veidpogu «Uzdot jautājumu» mūsu mājaslapā, vai rakstiet, lūdzu, uz mūsu e-pastu: order@sparesauto.lv, norādot auto datus un vajadzīgās autodaļus, saņemiet atbildes par to pieejamību, attēlus, cenu un linku uz nepieciešamo autodaļas aprakstu vai paši veiciet pasūtījumus mūsu mājaslapā un mēs sazināsimies ar jums.

MŪSU VIETNĒ:

Pilns pasūtamo autodaļu klāsts redzams mūsu mājaslapas divos katalogos. Pirmais katalogs ar automašīnu detaļām no dažādiem piegādātājiem. Otrajā katalogā Jūs atradīsiet autodaļas tikai no POLCAR noliktavas. Dažas no tām ir atrodamas jau šobrīd mūsu noliktavā. Par preces pieejamību informē dažādu krāsu skala.

Mūsu mājas lapā piedāvājam tādas auto rezerves daļas kā auto optikas detaļas un virsbūves. No optikas tie ir tieši lukturi, pretmiglas lukturi, dienas gaismas lukturi, pagrieziena rādītāji un gabarīti, mugurējie lukturi, stop signāla spuldzes, tūnings un papildu optika, M-tech halogēnās spuldzes, M-tech ksenona spuldzes, LED spuldzes. Virsbūves detaļu sortimentā ir buferi, sliekšņu un spārnu remkomplekti, dzīnēja aizsargi, plastmasas paspārņi, logu pacēlāji, spoguļi komplektā, ieliktņi, pārsegi, spogļu stikli, tūnings, durvju kliņķi, durvju rokturi, aizdedzes atslēgas, PDC autostāvvietas indikatori, radiatori, akumulatori.

Mēs pieņemam pasūtījumus no HEKO kataloga (logu un motora pārsega deflektori) un REZAW-PLAST (gumijas salona un bagāžnieka paklāji). Nosūtiet kodu no kataloga vai norādiet automašīnas parametrus. Cenas jūs patīkami pārsteigs.

Mobilajā mājas lapas versijā, gadījumā, ja ekrāns uz POLCAR lapas mirgo, lūdzu iztīriet kešatmiņu interneta pārlūkā vai skatoties vajadzīgo autodaļas kodu pēc tiešas saites uz POLCAR kataloga.

MAKSĀJUMS:

Pircējs var samaksāt par precēm ar bankas pārskaitījumu uz uzņēmuma kontu vai ar čeku veikalā. BANKU MAKSĀJUMU KARTES NEPIEŅEMAM. Piegādes gadījumā tas ir tikai bankas pārskaitījums. Piegādes izmaksas nav iekļautas pasūtījuma cenā, un tās tiek apspriestas atsevišķi. Apmaksas veids tiek saskaņots, apstiprinot pasūtījumu pa e-pastu, WhatsApp vai veikalā Spāres 12, Rīgā.

Ja nepieciešamā detaļa nav pieejama mūsu noliktavā un ir nepieciešams tās pasūtījums, tad pēc vienošanās par pasūtījuma izpildes cenu un noteikumiem, lai to izpildītu, jums ir jāmaksā daļa vai viss pasūtījums veikalā vai ar bankas maksājumu.

PIEGĀDE:

Mēs varat nosūtīt pasūtījumu uz adresi, izmantojot ātrpiegādi ar kurjeru vai uz pasta nodaļu, kā arī Latvijas pasta pakomātā vai Circle K Latvia DUS, ja to atļauj pasūtījuma svars un izmēri. Piegādes summa tiek aprēķināta atkarībā no veiktā pasūtījuma. Arī preces var saņemt pēc adreses: Spāres 12, Rīga.

Jūsu pasūtījumu piegāde uz mūsu noliktavu tiek veikta regulāri, katru dienu vai vairākas reizes nedēļā, atkarībā no pasūtījuma steidzamības un piegādātāja.

PASŪTĪJUMA VIDEO PIEMĒRS:

Lai iegūtu skaidrību par vietnes lietošanu, esam sagatavojuši videoklipus vietnē YouTube. Pārejiet no pirmā kataloga uz otro un atpakaļ, pievienojot grozam vēlamos produktus. Pēc tam veiciet pasūtījumu, pēc kura mēs ar jums sazināsimies, lai saņemtu skaidrojumus.